Daarom Unibike

Scherpe prijs

Dankzij ontwikkeling in eigen beheer kunnen wij onze elektrische fietsen tegen een scherpe prijs aanbieden. Wij zijn er trots op dat wij in 30 jaar bestaan een Europees merk hebben gecreëerd dat elektrische fietsen aanbiedt met de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt.


Swift antraciet

Mooi design

Wij hebben een lange ervaring in het ontwikkelen van lichte, duurzame frames. Door strakke lijnen en vloeiende overgangen te gebruiken geven wij onze e-bikes een mooi design. Door een goed doordacht ontwerp zijn veel van fietsen beschikbaar met een ruime instap. Met een uni-kleur lak en een no-nonsense design krijgen onze fietsen een sportieve afwerking. Nét even anders.


Midden motor

Voor elektrische fietsen bepaald de aandrijving voor een groot deel de rijervaring. Unibike gebruikt Shimano Steps E-6100 en Bafang M420 middenmotoren. Ook de versnellingsnaaf, het crankstel en de ketting zijn met Shimano afgemonteerd, om te kunnen garanderen dat de aandrijving optimaal werkt. De motor maakt gebruik van een grote accu, voor een lange actieradius.

Shimano E5000 overzicht

Europese kwaliteit

Omdat het al lang niet meer gebruikelijk is, zijn wij er trots op dat productie van onze e-bikes plaatsvindt in Europa, Polen. Ook voor componenten gebruiken wij bij voorkeur Europese merken. Wij selecteren onder andere SKS (Duitsland), Busch & Muller (Duitsland), Sapim (België) en Selle Royal (Italië). Eindmontage gebeurd enkel door gekwalificeerd personeel en met gespecialiseerd gereedschap. Zo doen wij er alles aan om u de beste rijervaring te bieden.