Energy


Meest complete elektrische fiets

De Energy heeft de laatste snufjes voor elektrische fietsen. De Gates riemaandrijving en nieuwste Shimano versnellingsnaaf maken de fiets extra onderhoudsarm. De automatische versnelling zorgt voor een soepele rijervaring. Hydraulische schijfremmen en een accu weggewerkt in het frame maken de fiets compleet. De Energy heeft het allemaal.

ModelEnergy
KleurGraphite
FrameAluminium 6061
VersnellingDi2 automatisch schakelen
AandrijvingShimano Steps E-6100
RiemGates riemaandrijving
Accu630Wh
Maatdames verschillende maten
heren 17″ / 19″ / 21″
Gewichtvanaf 25,5kg

Extra krachtige middenmotor

De Energy heeft een extra sterke middenmotor. Deze helpt krachtig en soepel mee vanaf de eerste aanzet. Fietsen met middenmotor zijn tegenwoordig het meest populair. De middenmotor heeft een optimale gewichtsverdeling.


Eenvoudige bediening

De Energy heeft een duidelijk afleesbaar LCD scherm met daarop de belangrijkste informatie zoals acculading, ondersteuning, snelheid, rit-KM, totaal-KM, en meer. De fiets is eenvoudig te bedienen zonder de handen van het stuur af te halen.


Shimano Steps intube Unibike accu

Grote actieradius

De Energy heeft een accu capaciteit van 504 Wattuur. Dat is een grote accu zodat je lekker een hele dag kunt fietsen zonder bij te laden.


Luxe design frame

De Energy heeft een mooi frame waarbij de lasnaden zijn weggewerkt. De dikke buis met de in-tube accu geeft de fiets een modern uiterlijk. De goede lak geeft het geheel een luxe uitstraling. De stuurpen is te verstellen door de rijwielspecialist voor een goede houding.


Vind een winkel

De elektrische fietsen van Unibike zijn alleen verkrijgbaar via de vakhandel. Zo krijgt u het advies de service die horen bij een goede elektrische fiets.