Elektrische fiets met lage instap

Waarom een lage instap elektrische fiets?

Een lage instap is ideaal voor ouderen of fietsers die wat moeite hebben met opstappen. Een elektrische fiets met extra lage instap heeft de accu handig geplaatst, zodat deze niet in de weg zit met op- en afstappen. De meest prettige ondersteuning e-bike met lage instap heeft een middenmotor. Unibike plaatst de middenmotor laag, zodat er veel ruimte blijft.


Optima

Optima is de beste prijs-kwaliteit e-bike. De Optima heeft bovendien een ruime instap in combinatie met een geïntegreerde accu.

Unibike Optima Graphite

Swift

De Swift elektrische fiets heeft alles wat op dit moment gevraagd wordt: een sterke middenmotor, een grote accu, schijfremmen, etc. En alles netjes weggewerkt in een goed frame.

En een ruime en lage instap!


Veiligheid en comfort

Juist voor fietsen met een ruime instap is veiligheid vaak belangrijk. De Swift en Optima modellen zijn voorzien van goede verlichting en hebben hydraulische schijfremmen. De modellen met lage instap hebben een lichtgewicht aluminium frame en de accu is afneembaar. Ook hebben de modellen met extra ruime instap een lang standaard zodat ze stevig staan.