Elektrische fiets met lage instap

Waarom een lage instap elektrische fiets?

Een lage instap is ideaal voor ouderen of fietsers die wat moeite hebben met opstappen. Een elektrische fiets met extra lage instap heeft de accu handig geplaatst, zodat deze niet in de weg zit met op- en afstappen. De meest prettige ondersteuning e-bike met lage instap heeft een middenmotor. Unibike plaatst de middenmotor laag, zodat er veel ruimte blijft.


Optima

Optima is de beste prijs-kwaliteit e-bike. De Optima heeft bovendien een ruime instap in combinatie met een geïntegreerde accu.

swift dames

energy dames

Energy

Energy is de meest complete elektrische fiets met lage instap en extra krachtige middenmotor. De onderhoudsvrije riemaandrijving maakt het een gemakkelijke fiets en de automatische schakeling zorgt ervoor dat de krachtige ondersteuning erg soepel en natuurlijk aanvoelt. Dit maakt de Energy de meest complete elektrische fiets met lage instap.


Veiligheid en comfort

Juist voor fietsen met een ruime instap is veiligheid vaak belangrijk. De Swift en Energy modellen zijn voorzien van goede verlichting en hebben hydraulische schijfremmen. De modellen met lage instap hebben een lichtgewicht aluminium frame en de accu is afneembaar. Ook hebben de modellen met extra ruime instap een lang standaard zodat ze stevig staan.


Shimano Steps display

Eenvoudige bediening

Unibike e-bikes met ruime instap hebben een duidelijk afleesbaar LCD scherm met daarop de belangrijkste informatie zoals acculading, ondersteuning, snelheid, en meer. De fiets is eenvoudig te bedienen zonder de handen van het stuur af te halen.