Optima


Beste prijs kwaliteit e-bike

De Optima is de beste prijs-kwaliteit e-bike. Naast de goede kwaliteit is de Optima erg compleet afgemonteerd. Met in frame geïntegreerde accu, hydraulische schijfremmen en vering in de voorvork en zadelpen heeft de e-bike al het nodige voor een fijne rijervaring.

ModelOptima
Kleurgraphite
FrameAluminium 6061
Versnelling8-speed Shimano Acera
AandrijvingBafang
Accu522Wh
MaatDames 17″ / 19″ / 21″


Achterwiel aandrijving

De Optima is aangedreven door een middenmotor. Fietsen met motor in het achterwiel zijn veiliger dan fietsen met een voorwiel motor, en bieden een betere rijervaring.


Grote accu

De Optima heeft standaard een accu capaciteit van 522 Wattuur. Dit is voldoende tot maar liefst 125 km op de Eco ondersteuning stand, 90 km op Normal of 60 km op High ondersteuning.


Design frame met geïntegreerde accu

De Optima heeft een mooi design frame met een geïntegreerde accu. Dit geeft de fiets een strakke, moderne uitstraling. De geïntegreerde accu is uniek in de prijsklasse van de Unibike Optima. De stuurpen is te verstellen door de rijwielspecialist voor een goede houding.


Vind een winkel

De elektrische fietsen van Unibike zijn alleen verkrijgbaar via de vakhandel. Zo krijgt u het advies en de service die horen bij een goede elektrische fiets.