Rapid


Sportieve elektrische fiets

Met de Rapid biedt Unibike de sportieve fiets voor een lange tourrit. Met een krachtige middenmotor, hydraulische schijfremmen en derailleur versnellingen is de Rapid klaar voor een sportieve tour.

ModelRapid
KleurGraphite
FrameAluminium 6061
Versnelling10-speed Shimano Deore
AandrijvingShimano Steps E-6100
Accu418Wh / 504Wh
MaatMixte 17″ / 19″
Heren 17″ / 19″ / 21″ / 23″
Gewichtvanaf 22,5kg

Shimano Steps E6100

Extra krachtige midden motor

De Rapid heeft een extra sterke middenmotor. Deze helpt krachtig en soepel mee vanaf de eerste aanzet. Fietsen met middenmotor zijn tegenwoordig het meest populair. De middenmotor heeft een optimale gewichtsverdeling.


Eenvoudige bediening

De Rapid heeft een duidelijk afleesbaar LCD scherm met daarop de belangrijkste informatie zoals acculading, ondersteuning, snelheid, rit-KM, totaal-KM, en meer. De fiets is eenvoudig te bedienen zonder de handen van het stuur af te halen.

Shimano Steps display


Shimano Accu

Grote actieradius

De Rapid heeft een accu capaciteit van 418 Wattuur. Dit is voldoende tot maar liefst 125 km op de Eco ondersteuning stand, 90 km op Normal of 60 km op High ondersteuning.

Een grotere accu is als optie beschikbaar.


Design frame met sportieve eigenschappen

De Rapid heeft een mooi design frame met strakke lijnen. Het stijve frame helpt mee voor een sportieve rijervaring. Er is een mixte frame beschikbaar voor dames, en een heren frame. De accu is handig in het frame geplaatst voor een goede gewichtsverdeling. De stuurpen is te verstellen door de rijwielspecialist voor een goede houding.


Vind een winkel

De elektrische fietsen van Unibike zijn alleen verkrijgbaar via de vakhandel. Zo krijgt u het advies en de service die horen bij een goede elektrische fiets.